Teamfoto InternetSpiegel2

De kracht van kennis

Wij geloven in de kracht van kennis als basis voor beleid. Om aannames te onderbouwen en een aanpak te vinden die écht werkt.

Feiten.

Wij leveren feiten over verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals  arbeidsmobiliteit, leiderschap en teamontwikkeling. We brengen hiermee de uitdagingen in kaart waar overheidsorganisaties mee te maken hebben.

Ideeën.

We maken verbanden inzichtelijk die relevant zijn voor overheidsorganisaties en vullen dit aan met ideeën en adviezen voor oplossingen. We spiegelen, prikkelen en adviseren overheidsorganisaties, om de basis te leggen voor besluiten en vervolgacties.

Delen.

We publiceren in artikelen, rapporten en boeken. Daarnaast delen we onze kennis door het geven van presentaties en workshops binnen de overheid. We bieden ook onderzoeksinstrumenten aan waarmee je zélf aan de slag kunt.

Maak kennis met ons

Ester

Ester Baauw

Programma-manager.

Ambassadeur voor medewerkers in hun kracht zetten. Manager vanuit vertrouwen. Verbinder die gaat voor optimaal samenwerken.

Verantwoordelijk voor het InternetSpiegel-team en -programma.

Meer over Ester

Volg Ester op LinkedIn

Lea Mazor

Lea Mazor

Adviseur/onderzoeker.

Ik heb een passie voor human resources en de drijfveren achter gedrag. Thema’s: arbeidsmobiliteit, teamontwikkeling en leiderschap.

Meer over Lea

Volg Lea op Linkedin

Catharina Kolar

Catharina Kolar

Onderzoeker.

Gedreven om met goed onderzoek overheidsorganisaties en hun medewerkers verder te helpen. Ik ben verantwoordelijk voor secundaire analyses op onze data.

Meer over Catharina

Margreet van Druten

Margreet van Druten

Communicatieadviseur.

Waar ik van hou: tekst en taal in het algemeen. En duidelijke, doelgerichte content in het bijzonder. Medeverantwoordelijk voor de communicatie bij InternetSpiegel.

Meer over Margreet

Volg Margreet op LinkedIn

Brenda Vermeeren

Brenda Vermeeren

Adviseur/onderzoeker.

Ik geef, door middel van onderzoek, meer inzicht in de relatie tussen HRM en prestaties van publieke organisaties.

Volg Brenda op Linkedin

Audrey Houwaart InternetSpiegel

Audrey Houwaart

Managementassistent.

Passie voor organiseren en ontzorgen. Verantwoordelijk voor het agendabeheer en de dagelijkse gang van zaken bij InternetSpiegel.

Volg Audrey op Linkedin

Eline

Eline Steenhuisen

Adviseur/onderzoeker.

Gedrag interesseert me mateloos. Ik geloof dat HR-beleid effectiever wordt als we echt snappen waarom medewerkers doen wat ze doen en waarom ze zeggen wat ze zeggen.

Meer over Eline

Volg Eline op Linkedin

Titia Sietsma

Titia Sietsma

Adviseur/onderzoeker.

Organisaties helpen om zo goed mogelijk te presteren, met nieuwe inzichten en informatie verkregen uit belevingsonderzoek onder interne of externe stakeholders. 

Siwert de Groot

Siwert de Groot

Onderzoeker.

Mijn inhoudelijke expertise ligt op het terrein van de arbeidsmarkt, arbeidsverhoudingen, personeelsbeleid en diversiteit in de publieke sector, de inrichting van het openbaar bestuur en governance vraagstukken.

Volg Siwert op LinkedIn

Tessa Janssen

Tessa Janssen

Onderzoeker.

Vanuit mijn onderzoeksachtergrond raak ik enthousiast van cijfers en van de vraag hoe we daaraan voor de praktijk betekenis kunnen geven. Ontwikkeling, en anderen daarbij helpen, is wat mij drijft.

Volg Tessa op LinkedIn

Jessica Straetemans

Jessica Straetemans

Communicatieadviseur.

Creativiteit, mensen bij elkaar brengen, mooie dingen maken en mensen overtuigen iets te doen: grafische vormgeving en social media zijn mijn expertise.
Medeverantwoordelijk voor de communicatie van InternetSpiegel.

Volg Jessica op LinkedIn

Contactinformatie

ICTU InternetSpiegel

Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

(t) 06-21137392
(e) internetspiegel@ictu.nl

> InternetSpiegel

InternetSpiegel is een programma van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, in uitvoering bij Stichting ICTU.

ictu_logo_cmyk_

> Over

InternetSpiegel doet onderzoek naar verschillende thema’s die met werken bij de overheid te maken hebben, zoals inzetbaarheid, leiderschap en teamontwikkeling. Met de uitkomsten ondersteunen we overheidsorganisaties met deze thema's.

> Contact

ICTU. InternetSpiegel
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag
internetspiegel@ictu.nl

> Nieuwsbrief