Drie vragen aan Lea Mazor

Wie zijn nu eigenlijk die onderzoekers en adviseurs (én anderen) in het team van InternetSpiegel? We stellen ze stuk voor stuk aan je voor. Dit is Lea Mazor. Lea werkt sinds 2015 voor InternetSpiegel als onderzoeker en adviseur.

Drie vragen aan Lea:

1) Wat is jouw achtergrond?

“Ik ben onderzoeker en adviseur in hart en nieren. Zowel aan bureauzijde als opdrachtgeverszijde heb ik talloze opdrachten uitgevoerd, hoofdzakelijk in de non-profitsector.

Naast het werk dat ik doe, ben ik een fervent sporter en ben ik graag buiten. Samen met mijn man en twee pubers woon ik in Amstelveen.”

2) Wat drijft jou?

“Wat mij drijft is te begrijpen wat anderen drijft. Om daarmee zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de ander. Wanneer beleid aansluit bij wat mensen beweegt, wordt beleid effectiever. Daarom is voor mij goed onderzoek doen ook altijd gericht op die drijfveren in beeld te krijgen.”

3) Wat zijn jouw doelen voor InternetSpiegel?

“InternetSpiegel draagt bij aan een beter presterende overheid door de focus van onderzoek op de medewerker te leggen. Door goed onderzoek te doen naar wat mensen beweegt of juist belemmert in hun werk. Door onderzoek te doen naar de factoren die de tevredenheid en bevlogenheid beïnvloeden en hoe andere actoren, zoals de organisatie en leidinggevenden, hierin een rol spelen. Mijn doel voor InternetSpiegel is om die onderzoeksresultaten inzichtelijk te maken en te delen met beleidsmakers, HR-professionals en managers. Zodat zij hier profijt van hebben in hun werk en bij het maken van beleid.”

 

Meer weten over (de mensen in) ons team? Bekijk onze teampagina.

Reageer