Drie vragen aan Ester Baauw

Wie zijn nu eigenlijk die onderzoekers en adviseurs (én anderen) in het team van InternetSpiegel? We stellen ze stuk voor stuk aan je voor. Dit is Ester Baauw. Ester is eind 2018 begonnen als programma-manager bij InternetSpiegel. Ze vervangt daarmee Lucien Vermeer die ruim tien jaar die rol vervulde.

Drie vragen aan Ester:

1) Wat is jouw achtergrond?

Ik ben 41 jaar, woon in Amstelveen samen met Frank en onze twee dochters. Vóór InternetSpiegel werkte ik als leidinggevende bij een groot marktonderzoekbureau en daarvoor als wetenschappelijk onderzoeker.

2) Wat drijft jou?

Ik haal veel voldoening uit mijn werk als ik kan bijdragen aan het in hun kracht zetten van medewerkers. Ik zie het optimaal inzetten van medewerkers als een continue dialoog tussen medewerker, leidinggevende en de organisatie. Het verbinden van die drie partijen, daar word ik blij van.

3) Wat zijn jouw doelen voor InternetSpiegel?

Het is mijn ambitie om meer impact te maken, zodat nog meer medewerkers met een publieke taak in hun kracht komen te staan. Dit willen we doen door inspiratie te bieden, bijvoorbeeld met publicaties waarin we kennis en praktijkverhalen delen, maar ook door organisaties te helpen hun medewerkers optimaal in te zetten. Medewerkersonderzoek kan hierbij helpen. De juiste focus is belangrijk: hoe zet je het onderzoek in zodat je optimaal resultaat boekt? Hier helpen wij vanuit programma InternetSpiegel graag bij.

 

Meer weten over (de mensen in) ons team? Bekijk onze teampagina.

Reageer